Dienstverlening

Om de bewoners op een verantwoorde wijze thuis te laten voelen, bieden wij verschillende diensten aan in ons Huys. Zodoende hoeven de bewoners niet altijd de deur uit en kunnen zij gebruik maken van bijvoorbeeld een kapper, pedicure enzovoorts.

Om u op een comfortabele wijze te laten genieten van het leven worden u een groot aantal diensten aangeboden. Op de eerste plaats de maaltijdvoorziening, ontbijt, lunch en diner worden geserveerd door onze gastvrouwen in de eetkamer, waar ’s winters de open haard brandt, uw appartement of serviceroom, of desgewenst op de aangrenzende terrassen. Bovendien worden er allerlei aanvullende diensten geboden, zoals huishoudelijke verzorging, was- en strijkservice.

In Huys Waerenberg is dagelijks een activiteitenbegeleid(st)er aanwezig die zorg draagt voor een aangename dagbesteding. U kunt uw dag naar eigen voorkeur doorbrengen. Uw interesse is ons uitgangspunt.

U kunt deelnemen aan activiteiten binnenshuis, buitenshuis, individueel of in groepsverband.

Ook ouderen die woonachtig zijn in de omgeving kunnen gebruik maken van deze unieke dienstverlening, waarbij tijden geen uitgangspunt zijn. Aan het einde van de dag kunt u genieten van een heerlijk diner. Voor vervoer kan eventueel gezorgd worden. Voor deze vorm van dagbesteding kunnen we in overleg een plan op maat maken.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst

Meer informatie