Wonen in
Huys Waerenberg

Aanbod

Huys Waerenberg biedt de mogelijkheid om in een sfeervolle, groene ambiance van een rijksmonument te wonen, met de geruststellende gedachte dat er 24 uur per dag professionele zorg voorhanden is.

Lees meer

Zorg

Door de kleinschalige opzet van Huys Waerenberg worden zorg en dienstverlening op een hele persoonlijke manier geleverd. Ons eigen zorgteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig.

Lees meer

Dienstverlening

Om de bewoners op een verantwoorde wijze thuis te laten voelen, bieden wij verschillende diensten aan in ons Huys. Zodoende hoeven de bewoners niet altijd de deur uit en kunnen zij gebruik maken van bijvoorbeeld een kapper, pedicure enzovoorts.

Lees meer

Kwaliteit

De bewoners kunnen zich alleen thuis voelen, wanneer onze zorg van een hoge kwaliteit is. Wij werken volgens het kwaliteitskeurmerk HKZ/ISO 9001, om zo de kwaliteit te bieden die nodig is. Daar doen wij graag nog een schepje boven op.

Lees meer

Kosten

De hoogte van de maandelijkse woonkosten* is afhankelijk van de grootte van uw appartement, serviceroom of tijdelijk verblijf. Wij informeren u graag over de maandelijkse kosten voor uw specifieke situatie.

Lees meer

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst

Meer informatie