Voel u (T)huys

Huys Waerenberg is een thuis voor iedereen. Ons prachtige karakteristieke complex midden in de natuur in Horn draagt hier aan bij.

Het succesverhaal van echtpaar Jos en Annelies Mooren gaat van start in 2000. Ze verwezenlijken op een bungalowpark in Haelen hun droom door een thuis te bieden aan ouderen die warme en persoonlijke zorg zoeken in een comfortabele omgeving. Tien jaar later trekken ze richting de monumentale kasteel hoeve Huys Waerenberg. Bewoners kunnen in het Rijksmonument rekenen op de woon- levens en zorgvoorziening die past bij zijn of haar wensenpakket. Zij krijgen de professionele en persoonlijke zorg en kunnen hier blijven wonen tot en met de laatste levensfase. Mooi is dat echtparen de laatste jaren samen kunnen doorbrengen, ongeacht de zorgindexering.

Ons pand

Een pand dat stamt uit 1930, totaal gerenoveerd naar de huidige standaarden, waar een echt thuisgevoel centraal staat. Hier vinden we warmte, rust en veiligheid.

Omgeving

Rondom Huys Waerenberg zijn prachtige landerijen en bossen te vinden, waar we dan ook graag naartoe gaan met de bewoners. Door de bosrijke omgeving worden er vaak reeën en vossen gesignaleerd.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst

Meer informatie