Aanbod in Huys Waerenberg

Huys Waerenberg biedt de mogelijkheid om in een sfeervolle, groene ambiance van een rijksmonument te wonen, met de geruststellende gedachte dat er 24 uur per dag professionele zorg voorhanden is.

Wij vinden dat de bewoners zich thuis moeten kunnen voelen. Om die reden bieden wij de bewoners aan, hun appartement of service-room naar eigen inzicht in te richten. Naast hun eigen appartement kunnen zij ook gebruik maken van onze gezamenlijke huis- en eetkamer met aangrenzende terrassen, waar wij ook ontbijt, lunch en diner serveren.

Appartement

De appartementen zijn voorzien van een balkon of terras. Elk appartement heeft een eigen kitchenette, bad en slaapkamer.

Servicerooms

De servicerooms zijn ingericht op 24uurs zorgverlening. Ook hier kunnen deze ruimtes ingericht worden met eigen spullen. Hiermee krijgt het echte thuisgevoel nog een extra tintje.

Dagbesteding

Wilt u op een fijne manier uw dag doorbrengen en onder de mensen komen. Huys Waerenberg begrijpt dit en biedt u een passende zinvolle dagbesteding aan.

Wij gaan graag met u in gesprek om een zo passend mogelijk plaatje aan te bieden. Hieronder kunt u verstaan dat er geen vaste tijden zijn voor de dagbesteding.

Dagbesteding kan bijvoorbeeld in combinatie met thuiszorg ingezet worden. Deze zorg wordt geleverd door ons eigen team van professionele gekwalificeerde medewerkers. Hierover gaan we graag met u in overleg.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst

Meer informatie