Een liefdevol thuis

Iedereen hecht veel waarde aan een echt thuisgevoel. Of we nu jong óf oud zijn. Vaak is het voor ouderen helaas niet meer mogelijk om alleen thuis te wonen en zijn ze vaak genoodzaakt te verhuizen. In een verzorging /verpleeghuis zijn bewoners vaak gebonden aan regels, tijden en andere management zaken. Hierdoor is het thuisgevoel soms ver te zoeken.

Wij zijn Huys Waerenberg en wij willen het anders doen dan andere verzorgingshuizen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze bewoners zich écht thuis kunnen voelen. Een eigen plek hebben en zelf de regie in handen houden. Geen vaste verzorgingsmomenten maar zorg wanneer gewenst en op maat. Zorg die niet gezien wordt als uitgangspunt, maar als een aanvullende service op het leven van de bewoners. Bewoners waar we leuke dingen mee doen, waarmee we samen genieten bij mooie momenten, samen huilen en troosten wanneer nodig. Bewoners waar we zorg voor dragen in de breedste zin van het woord.

Huys Waerenberg is een luxe- en particuliere woon- en zorgvoorziening in het Limburgse Horn. Door de unieke ligging in een bosrijke omgeving en omgeven door een mooi natuurlandschap treft u een sfeer aan die voor ons huis zo treffend is. Wij werken volgens het kwaliteitskeurmerk HKZ/ISO 9001, om zo de kwaliteit te bieden die nodig is. Daar doen wij graag nog een schepje boven op.

Een liefdevol thuis, want daar geloven wij in.